3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Kjøpe solbriller som bedrift?

Vi får fra tid til annen henvendelser fra bedrifter som ønsker å kjøpe solbriller i store mengder – det forstår vi godt. Solbriller.com har et stort utvalg av solbriller, til han og henne, i topp kvalitet, som erfaringsmessig kundene våre er veldig fornøyde med.

Ved større kvanta kan det være en ide å se på mulighetene for et bedriftslån, men i alle tilfeller vil vi fakturere etter avtale – og der kan vi fastsette en betalingsplan etter skjønn.

Hvorfor kjøpe solbriller til bedriften?

Kjøp solbriller til bedriften som en gave, til fest eller rett og slett for å gjøre jobben enklere. Det er mange situasjoner hvor solbriller er nødvendig. Tenk deg en solfylt dag, hvor du er på jobb som lastebil sjåfør, eller dere skal på fest i skjærgården. Da er det behagelig og bra for helsen å bruke solbriller. For lange opphold i solen kan gi varige skader på øynene, noe polariserte solbriller kan hjelpe til med.

Solbriller til alle anledninger

I vår katalog finner du solbriller til alle anledninger. Vi gjør det enkelt for deg å velge etter farge. Type og til hvem bedriften trenger solbriller til. Er det til festen eller til jobben, er vi klar til å veilede bedriften din til det beste valget.

En fin påskjønnelse til medarbeideren

Solbriller er en flott gave, som kan glede i lang tid. Brillene vi har i nettbutikken er i ypperste kvalitet, noe medarbeideren raskt vil oppdage. Den perfekte beskyttelsen mot farlige UV-stråler, samtidig som de er komfortable og stilige.

Flere ulike type solbriller

Enten det er Wayfarer, Plotbriller eller mer dristige som Cat Eye, så har vi det meste i butikken. Ta en kikk selv og se hvor stort utvalg vi har. Vi gir store rabatter om dere vil kjøpe inn mange solbriller, noe dere også kan nyte godt av på bunnlinjen. Gaver il de ansatte er det mulig å få fradrag for, noe dere kan sjekke med skatteetaten eller eventuelt regnskapsavdelingen.

Solbriller i alle størrelser

Vi vet godt hvor store forskjeller det er på passform og havs om oppleves komfortabelt eller ikke. Heldigvis har vi mange ulike typer briller i alle størrelser, som nok vil passe de aller, aller fleste.

Topp kvalitet

Våre solbriller er selvfølgelig i topp kvalitet og når du handler hos oss får du sterke briller, som tåler det ene og det andre, til en forholdsvis lav pris. Billigere solbriller skal dere lete lenge etter!