3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Kjøp solbriller i nettbutikker

Mange mennesker løper rundt i fortvilelse etter solbriller til ferien. Enten har de mistet sine favorittsolbriller eller så er de ødelagt. Utvalget finnes, men man må lete i butikk etter butikk, kanskje etter en lang arbeidsdag eller stressende hverdag. I stedet for å dra hjem, koke middag og sette seg ned i sofaen, velger mange den tradisjonelle løsningen. Men det å kjøpe solbriller i nettbutikk er likevel noe som alle bør prøve. Ikke bare fordi det er enkelt, men slipper køer, masete medarbeidere, sure kjerringer og skrikerunger. Så hvorfor handler ikke du solbrillene dine i en nettbutikk i stedet?

Det er enkelt

Det er ikke vanskelig å kjøpe solbriller på nett. Det trenger ikke en gang å være en optiker eller brilleforhandler, men det kan være en storgrossist. Uten lager. For nettbutikken fungerer kun som et bindeledd mellom kunden og varen. Når alle detaljer er på plass, sendes informasjonen lynraskt, til og med i lysets hastighet, gjennom digitale kabler som ordner alt for deg som kunde. Varen plukkes, pakkes, adresseres og sendes. Enten det er med fly eller bil. Plutselig er solbrillene på døra eller i postkassen.

Det er trygt

Det er ikke noen som kommer og stjeler solbrillene dine når du handler fra en nettbutikk. Når man registrerer en konto på den netthandelen man velger, sikres alle detaljer med digitale løsninger. Gjennom en to-parts godkjenning må du verifisere deg, med et passord du selv velger. Om man velger å betale direkte med kreditt eller debetkort eller velger delbetaling, spiller ingen rolle. SSL-kryptering (Secure Socket Layer), vil forsikre deg om at alle transaksjoner foregår med de mest anerkjente aktørene på markedet, og som over 80% av både nettbutikker og kunder benytter seg av.

Å kjøpe solbriller i nettbutikk er derfor både enkelt og trygt. Tenkt deg å slippe unna stress, lange bilkøer, prøving og feiling i flere butikker, betalingskøer, skrekkelige priser og masete betjening. I nettbutikker slipper man alt dette, det er som billån, det er ikke mange som gjør det i banken lengre, alt gjøres på nett. Man trenger bare en datamaskin, nettbrett eller mobil for å komme i gang. Den nye hverdagen kan hjelpe mange å redusere tiden man bruker på enkelte kjøp, til å gjøre helt andre ting. Som for eksempel å dra på den etterlengtede ferien med sin forlovede eller nyte et bedre måltid med dem man er glad i.