3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Interiør og dekorasjons tips til solbrille elskere

Hvis du bare ikke kan få nok av solbriller, sommer og den gode følelsen, så vil du kanskje også ta denne med inn i hjemmet ditt? Solbriller er så mye mer enn noe man har på hodet eller foran øynene, det er med på å endre et helt antrekk, og er spesielt utplukket for å passe en person. Derfor ligger det mer bak enn bare en ramme og noen glass, som gjør at mange vil ta med interessen videre inn i livet.

Det er mange måter å gjøre dette på, og hjemmet er et godt sted å starte. I denne kategorien finnes det nemlig et helt hav av muligheter for dekorasjon og interiør i hjemmet som støtter interessen din for solbriller, og det er nettopp det vi skal ta en titt på her.

Solbrille-inspirert veggkunst

En enkel og rask måte å vise din kjærlighet for solbriller på i hjemmet, er gjennom veggkunst. Du får en rekke plakater og bilder som kan henges på veggen, der motivet har noe med solbriller å gjøre. Finn solbrille-inspirert kunst til å henge på veggene dine, det kan enten være av favoritt solbriller paret ditt, eller av mennesker eller dyr som har på seg solbriller.

Sett brillene på display

Den perfekte måten å oppbevare brillene dine, og samtidig vise frem den flotte brille kolleksjonen din, er med et display. Du kan bruke en hylle eller en veggmontert solbrilleholder til å vise frem solbrillene dine. Her kan du selv velge størrelse og design på displayet, og kategorisere brillene slik det passer deg. Det kan være etter farge, styrke, design, form, merke og mye, mye mer.

Tekstiler med solbrille print

Hvis du ønsker å dekorere hjemmet ditt med solbriller, så er du ikke alene. I tillegg til å være viktig for helsa, er solbriller også kunst, og derfor finnes det mye dekorasjoner som er inspirert av dette. Tekstiler i ulike former er en flott måte å pynte opp hjemme, særlig om det er solbriller som er motivet. Legg til enkle tekstiler med solbrille-inspirerte motiver, som puter og tekstilvegger. Du kan finne slike tekstiler på større stoff butikker, eller bestille de på nett.

Lag solbrille kunst

Til tross for at det finnes mye kul solbrillekunst der ute, så kan det være du har lyst til å lage noe selv. Det kan være alt mellom himmel og jord, men en ting er sikkert, det skal ha noe med solbriller å gjøre. Hva med å male et flott bilde med solbrille-motiv? Du kan også lage en smart og stødig boks der du oppbevare solbrillene dine på en stilfull måte, eller bruke gamle solbriller til å lage flotte skulpturer.

Hvis du elsker solbriller like mye som oss, så kan du gå til innkjøp av noen av disse tingene. Da kan du både vise din elsk for solbriller til alle som kommer hjem til deg, du har noe flott å se på og du kan til og med sørge for optimal oppbevaring av brillene dine! Enten du er glad i å kjøpe dyre solbriller, eller billigere varianter som beskytter like mye, så kan disse ideene hjelpe deg å vise frem solbrillene dine på en stilfull måte.