3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Hvorfor bruker profesjonelle pokerspillere solbriller?

Du har kanskje merket at mange pokerspillere bruker solbriller når de deltar i profesjonelle turneringer. Dette kan virke merkelig for mange, ettersom disse turneringene jo spilles inne, og dermed er det ingen tradisjonell grunn til å behøve solbriller. Likevel er det mange som har de på, og det er ikke helt uten grunn.

Noen tenker kanskje at de ser litt ekstra kule ut med solbriller, men det finnes også en veldig praktisk grunn til å bruke det. Her refererer vi til det velkjente “pokerfjeset”

Hemmeligheten bak brillene

Det er nemlig ikke bare noe artisten Lady Gaga fant opp da hun skrev megahiten sin, det er et begrep som ofte blir brukt i pokerindustrien. Når man spiller poker er det viktig at man klarer å holde følelsene i sjakk, og vise minst mulige ansiktsuttrykk, eller annen mimikk som kan avsløre kortene på hånden. I dette spillet er det selvsagt en stor fordel å ha de beste kortene på hånden, men det handler også mye om å lure de andre spillerne til å tro at kortene er de du vil at de skal være.

Det ligger mye mimikk i øynene våre, og det er også derfor man bruker solbriller når man spiller. Disse blokkerer rett og slett mye av de uttrykkene man kan få i ansiktet, uansett hvor mye man prøver å la være. Dette kan være alt fra ekstra blunking, for mange kikk ned på kortene sine, eller panikk som kan spre seg. Når du spiller poker online, så trenger du ikke å bekymre deg for dette, men akkurat i en stor turnering, så er det utrolig viktig.

Valg av briller

Typen briller du har på er også sentral. Siden de har som oppgave å skjule øynene dine og uttrykk i ansiktet, så må de være store nok til dette. De må også være helt mørke, slik at man ikke kan se noe av øynene gjennom glasset. Da har de ikke særlig stor effekt. Derfor anbefaler vi noen briller som dekker det de skal, og er enten helt mørke eller med reflektive glass, da ser man ikke inn.

Hvis du velger reflektive glass må du passe på å ikke se direkte ned på kortene dine, slik at du avslører hva du har på hånden. Mange kjente pokerspillere, for eksempel Petter Northug som har vunnet mye på poker i sin tid, kan også bruke solbriller som har reklame og sponsorer på, for å tjene penger.