3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Hvorfor bruke penger på kostbare solbriller?

De siste årene så har nordmenn sin appetitt for merkevarer økt betydelig og solbriller er ikke noe unntak. Hvis man ser på etableringen i Oslo av luksusmerker som Lois Vuitton, Gucci og varehus som Egertorget som stadig utvider. Produktene nordmenn syntes er mest interessante er vesker,klokker og solbriller.

Solbriller av kjente merker koster gjerne mellom 2000,- og helt opp til 5000,-. Hvis du går en tur på stranda og legger merke til hvor mange som egentlig går rundt med kostbare solbriller så vil du se at det er et betydelig antall som går rundt med svært kostbare solbriller. Hvorfor velger man seg solbriller som koster mer enn 20x det f.eks solbriller fra Solbriller.com koster? Er det kvaliteten som er bedre eller er det bare merkenavnet man betaler for? Nedenfor har vi har listet opp 3 myter om billige solbriller som vi ønsker å komme til bunns i.

Billige solbriller gir dåligere beskyttelse enn dyre solbriller!

Dette er et argument som brukes av veldig mange som selger dyre solbriller, men det er ikke sant. Hvis du velger et par solbriller som har UV-beskyttelse så skal det ikke være noe mindre beskyttelse enn f.eks et par solbriller fra et merkenavn. Hvis du skal på fjelltur eller større ekspedisjoner så kan du ha et behov for noen spesielle solbriller, da bør du ikke ikke kjøpe solbriller fra en nettbutikk som selger f.eks. Gucci-solbriller. For de aller fleste vil billige solbriller fra Solbriller.com gi deg like god beskyttelse som alle andre typer solbriller.

Billige solbriller blir oftere ødelagt

Solbriller fra Solbriller.com holder god kvalitet i forhold til prisen du betaler. Et par solbriller til 2000,- bør selvfølgelig holde seg bedre enn et par solbriller fra Solbriller.com, men sannheten er at når man ødelegger solbriller så skjer dette som oftest når man setter seg på disse eller tråkker på dem. Da spiller det ingen rolle om du har solbriller til 2000,- kroner eller 300 kroner. Fordelen hvis du f.eks har solbriller fra Solbriller.com er at hvis solbrillene dine blir ødelagt så kan du kjøpe et par nye solbriller 10 ganger for den samme prisen som det et nytt par merkesolbriller koster.

Billige solbriller ser billigere ut enn dyre!

Dette er feil, produsentene av billige solbriller er like opptatt av design og trender som merkevarer. Enkelte produsenter av billige solbriller kopierer designet til merkebriller og det betyr at vi som forbrukere kan spare mye penger på å velge brillen uten den fjonge logoen.

Bør jeg kjøpe billige eller dyre solbriller?

Hvis du har pengene til å bruke på et par solbriller fra et merke som du identifiserer seg med så skal du selvfølgelig gjøre det. Om du ikke har pengene til å bruke på solbriller så anbefaler vi deg å kjøpe et par billige solbriller. I følge nettsiden Gjeldsproblemer.com så er det flere nordmenn som bruker penger de ikke har på f.eks kostbare solbriller. Det er virkelig ikke verdt å sette seg selv i kredittkortgjeld for å kunne gå med noen kostbare solbriller når det faktisk er mulig å få rimelige solbriller som ser bra ut for kun noen få hundrelapper. Selv om du skulle ha råd til et par kostbare solbriller så kan det helt sikker være andre smartere ting å bruke pengene på.