3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Hvordan velge riktige solbriller?

Det kan være veldig vanskelig å velge solbriller. Grunnen er at solbrillene skal passe deg og din stil. De skal ikke bare se fine ut, de skal se bra ut på deg. For å finne de perfekte solbrillene så må man ta flere ting i hensyn:

Din style

Solbrillene må passe din stil. Man kan like solbriller som har en helt annen stil enn man selv bruker. Du burde ikke begynne å rote med stilen, da kan fort solbrillene bli harry. Det er bare å bruke fornuften her så roter du ikke til det punktet.

Hvis du lurer på hvor mange som gjør denne feilen så kan du bare ta en titt på Finn.no. Der er det mange som selger knapt ubrukte solbriller, dette er i hovedsak briller som stammer fra folk som har kjøpt briller de liker men som ikke passer dem.

Hår

Man skulle ikke tro det men hår har faktisk noe å si for hvilke solbriller man burde velge. Hvis man har planer om å endre håret, ta en hårtransplantasjon eller farge håret så bør du vente med å velge briller til endringen er gjort.

Hodeform

Dette er nok den som flest folk merker selv. Man kjøper seg et par solbriller man liker men det ender opp i en katastrofe fordi brillene ikke passer hodet ditt.

Ansikt

Solbrillene må passe ansiktet ditt. Ting som typisk kan påvirke hvordan et par solbriller ser ut kan være øyenbryn, nese. I tillegg så må solbrillene være i proporsjon med resten av ansiktet.

Materiale

Det er viktig at solbrillene er i en farge og materiale som kler deg året rundt. F.eks så kan hvite solbriller se veldig bra ut som sommeren men om vinteren når huden bleker så kan det være at hvite solbriller ser litt «lame» ut.

I tillegg så skal man være obs på at man kan være allergisk mot enkelte materialer.

Pris

I Norge så har vi hatt en enorm appetitt for kostbare solbriller som gjerne koster 1000 til 2000 kroner. Dette er mye penger for et par solbriller og vi vil heller hevde det er bedre å kjøpe flere billige solbriller. Da kan du kombinere flere solbriller og du vil ha et større utvalg.

Slik unngår du å kjøpe feil solbriller

Nå har vi skrevet om alt du må tenke på før du kjøper solbriller, men du kan sjekke alle disse boksene hvis du prøver solbrillene før du kjøper dem. Dette gjelder spesielt hvis man kjøper kostbare briller så må man prøve dem først.