3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Hva kan solen gjøre for deg?

Vi i Solbriller.com er jo for det meste opptatt av hvordan du kan beskytte de dyrbare øynene dine for solen. Samtidig så er det ganske viktig for oss å fortelle deg om hva faktisk solen gir til deg og hvor sterk solen egentlig er. Derfor har vi laget et lite blogginnlegg ovenfor over alt solen gjør for deg annet enn å skinne på på de fete solbrillene dine fra Solbriller.com.

Solen kan faktisk gi deg energi i form av energi som kommer til deg igjennom D-vitaminer og den kan faktisk gi deg strøm. Dette er ting vi skal gå litt inn på nedenfor.

Solenergi

Vi syntes solenergi er veldig spennende og skal man tro nettsiden Solcellepaneler.com så er dette noe som stadig flere nordmenn oppdager. I 2019 så var det flere enn 3000 norske hus som fikk solcellepaneler installert på taket. Det at man kan konvertere solen om til strøm sier noe om kreftene som ligger i solen og ikke minst hvorfor man absolutt bør beskytte øynene mot solen.

Mange tror at solen må skinne for at man faktisk skal produsere strøm fra solen men det er ikke sant. Solen produserer faktisk strøm selv når det er overskyet.

D-VITAMIN

D-vitamin er et av de viktigste vitaminene vi kan få i oss. Den enkleste måten å få i seg D-vitamin er ved å absorbere sollys. Det styrker bein og skjelett. Hvis man mangler D-vitamin så kan man fort føle seg veldig slapp og sliten. Det er derfor utrolig viktig.

I Norge så har vi ikke veldig mye sol på vinteren og derfor så er mange nødt til å ta nettopp D-vitamin som et kosttilskudd for å få i seg nok. For å få i seg nok D-vitamin så er det nok med 5-10 minutter i solen. Hvis du ikke har mulighet til å være ute i solen så kan du spise fisk som er fet. Det finnes selvfølgelig noen veldig gode kosttilskudd du kan ta her også.

Økt sexlyst

Dette henger nok sammen med D-vitamin ovenfor men hvis du tilbringer en time i solen så øker sexlysten betraktelig ifølge forskning. På samme måte så kan mangle på sollys påvirke din seksuelle drivkraft negativt. Dette er derfor noe som alle par burde ta seriøst. Så ta på deg de kule solbrillene fra Solbriller.com og ta med deg din partner ut i solen.

Bedre søvn

Forskning viser at sollys faktisk kan gi deg bedre søvn. Om du i dag sliter med dårlig søvn så kan det derfor være veldig lurt å investere noen timer i solen (med solbriller) for å sørge for at du får nok sol. Dette er nok igjen linket til viktigheten av D-vitaminer.

Kan hjelpe mot depresjon

Hvis du lider av depresjon så bør du selvfølgelig søke profesjonell hjelp og ikke høre på råd fra solbrillekongen Solbriller.com. Forskning viser likevel at sol kan ha positiv effekt på mild depresjon.

Sol kan være bra for huden

Sol og hud kan være skummelt, men det kan være bra. Solen kan være svært effektiv medisin mot noen hudsykdommer, men det er uansett veldig viktig å bruke solkrem. Hvis du lider eller mistenker at du lider av en hudsykdom så bør du selvfølgelig snakke med legen din først for å se hvilken effekt sol kan ha for deg. For noen hudsykdommer så er sol positivt og for andre så er det negativt.