3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Handle uavhengig av årstid

Vi er helt klar over at det er full vinter over hele landet. Det er mørkt, grått, kaldt ute, Noen plasser er så heldig at de har snø, mens andre plasser er snøen erstattet med regn (hint, Vestlandet).  Alle begynner å få nok av det kalde været og de høye strømprisene som følger med. Vi lengter lysere dager og til sol og varme.

Så hvorfor ikke vær tidlig ute med å skaffe seg ting man trenger til sommeren starter allerede nå. Da er man sikker på at det ikke er utsolgt til sommeren er i full gang. Solbriller, solkrem, badeutstyr, ja og hva enn du trenger til sommeren. Det er en selvfølge at at butikkene ennå ikke har fått dommerutvalget ennå, men det trenger ikke å stoppe deg fordet. Takket være internett kan vi nå kjøpe alt vi trenger, uansett sesong, når enn vi måtte ønske det. Du kan kjøpe hjemmetester (eksempelvis fra https://selvsjekk.com), klokker, solbriller, TV, jule- og påskepynt og vintersko midt på sommeren om du ønsker.

Handle fra utlandet

Med internett og nettbutikk kan man handle ting fra hele verden. Kanskje du vil være tidlig ute med julegaver allerede i mars slik at du slipper stresset når desember står for døra. Det er fullt mulig det også. Man kan kjøpe ulike produkter fra USA, Kina, Thailand, India – you name it.

Store og kjente nettbutikker som for eksempel Ali Baba, Ebay og Amazon har mange flotte produkter som shippes fra hele verden. Men om man ønsker noe helt spesielt, kan man også bruke til litt på å søke etter det helt spesielle direkte hos nettbutikken og lokale forhandlere over hele verden.

Det er mange fordeler med å handle fra utlandet. Utvalget er mye større, og det er ofte billigere enn i fysiske butikker. Men husk for all del på at det er til et visst beløp man kan handle for på nettbutikker fra utlandet før staten krever toll på det. Pass gjerne på at foehndler kan hjelpe deg med både frakt og tollavgift om verdien på varen(e) overstiger grensen. Når det er nevnt så skjer det per dags dato endringer i maksbeløp på varer som bestilles fra utlandet. Det anbefales å sjekke tolletaten sine sider for å bli oppdatert på dagens import regler. Det er fort gjort å gå på en smell, selv om man tror at man har gjort et kupp på nett.