3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Et lys i mørket med solbriller

Det er ikke å legge skjul på at den herlig varme sommeren har nå forlatt oss over hele landet, og høsten har ankommet. Løvet på trærne har fått sine gule og oransje farge og vinden tar dem en etter en ned fra trærne. Mange grå og regnfulle dager har vi allerede opplevd, og mange flere vil det bli.

Høsten er kjent for å være en mørk og våt årstid, men selv i den mørkeste plassen finnes det et lys. For høsten sin del så betyr det at, selv om de fleste dager består av mørke regntunge skyer på himmelen, så finnes det dager der sola greier å trenge seg gjennom skyene for å stråle litt på oss og gi oss litt etterlengtet lys og varme.

Kombiner gjøremål med fritid

Når høsten virkelig viser seg fra sin beste side og sola har kjempet seg gjennom skylaget, kombinert med fargene fra høsten, da kan det bare ikke bli bedre. På slike dager så må man smi mens jernet er varmt. Utnytt at sola er tilbake. Ta med familien og bikkja på en fjelltur, skogstur, båttur eller bare rett og slett finne en fin plass utendørs og bare nyte med litt grilling. Spiller ingen rolle hva man gjør, så lenge det er utendørs. Alt annet man holder på med kan settes på vent en dag eller to.

På slike dager er det bare å dra frem solbrillene som man hadde pakket bort etter endt sommer. Skulle man ha mistet dem eller glemt hvor man har lagt dem fra seg, ingen problem. Gå på nett og finn solbriller i alle farger til både store og små på et par minutter. Kanskje man kan bestille solbriller i høstens farger til hele familien.

Vær spontan og bare gjør det man føler for der og da siden disse fine dagene plutselig kan endre karakter veldig fort, det er tross alt høst.

Ikke bruk unnskyldninger til å sitte inne. Trading av kryptovaluta, Netflix eller gaming….alle disse kan vente. Alle disse tingene vil ikke forsvinne selv om man tar seg en pause fra dette. På enkelte ting er det jo selvfølgelig mulig å kombinere det. Trader man med krypto på nett så betyr det ikke at man MÅ sitte inne foran PCen. Alle har en smarttelefon, og de aller fleste handelsplattformer der krypto handles på kan utføres via mobilen. Man trenger ikke mer enn et par minutter i løpet av den tiden man er ute for å gå raskt inn på mobilen og sjekke status på handelen.

Høstaktiviteter

For de som har kanskje både barn eller hund, er høsten en fantastisk tid for å oppleve natur og fine farger i en naturlig setting. Pakk sekken med et par termoser med god drikke til familien og dra ut i skog og mark. Her kan man kanskje både kombinere en liten sopp- og bærtur med litt familietid.

Høsten er også et utrolig fin årstid til å forevige minner på film og foto på grunn av alle de fine fargene. Har man alltid hatt et ønske om et familiebilde ute i det fri omkranset av flotte farger, så er det rett tidspunkt nå. Forevige disse fine stundene når man kan.

Et annet spennende og morsom aktivitet man kan gjøre på høsten er kveldsturer i høstmørket. Har man barn så gjør det til en lommelykttur, noe som de sikkert vil sette pris på, og samtidig ha det gøy. Å ta en lommelykttur i høstmørket kan man gjøre uansett om det småregner eller om det er oppholdsvær.

Inneaktiviteter på høsten

Mange av oss forbinder også høsten med innetid, varm drikke, pledd på sofaen foran en god film…rett og slett en kose årstid. Å sitte inne under dyne med en kopp varm drikke er helt konge mens man hører hvordan regnet treffer vinduene av all sin kraft.

Er man en familie så kan man også dra frem diverse brettspill og bare ha god og hyggelig familietid. Selvfølgelig må man ha noe snacks og varm drikk til alle. Kakao med krem hadde passet ypperlig i slike familie stunder.

Er man singel, kan man krype opp på sofaen med en dyne og dra frem boka man har lenge hatt ønske om å lese, men som man aldri har greid å finne tid til, før nå.