3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

En dames forhold til solbrillene sine

Jenter har elsket solbrillene sine, helt siden Hollywood kjendiser og berømte musikere gjorde solbrillene til noe alle måtte ha, en gang på 1900-tallet.

Solbriller har utviklet seg til å bli et svært viktig tilbehør. Og vi har selvfølgelig langt flere enn bare et par! Solbriller er noe vi bruker til hverdags og fest. Vi pynter oss med dem, og de er ofte nøye utvalgt for å passe til dagens antrekk. Billionaire Classic kommer med litt kraftigere innfatning i mange spreke farger. Et ypperlig smykke, som rocker opp jeans og t-skjorte. Liker du den mer klassiske stilen, finnes det mange utgaver av både pilotbriller og Wayfarer. Velg mellom den helt klassiske og den med farget glass. Slike briller gjør seg til de aller fleste antrekk.

Kule solbriller til dame

Sofistikerte vintage eller kul Cateye – Mange stiler å velge mellom

Du kan også gjemme deg bak et par sofistikerte vintage briller, eller vise frem din kjærlighet til katter med et par Cateye Classic. Retrostilen har kommet for fullt og det finnes mange flotte modeller innen denne kategorien, for den moteriktige og vågale. Solbriller liver opp antrekket eller komplementerer det. De fungerer like mye som et smykke, som nødvendige briller.

Har du en dårlig dag, eller er litt ekstra trett, er det ingen ting som er så deilig som å gjemme dette bak et par fine solbriller. Skal du kjøpe rimelige solbriller, er utvalget stort og herlig. Sommerens superfeminine diva stil, med strandkjole og sommerhatt, fremhever du med et par flotte, store solbriller. Liker du den mer rocka stilen, kan du jo enten tyvlåne kjærestens solbriller eller kjøpe deg et rimelig par. Så matcher dere stilen til hverandre.

Damer har en tendens til å plassere solbrillene sine rundt over alt. De befinner seg i vesker, skuffer og i bilen. Så ofte som solbrillene blir forlagt eller rett og slett mistet, er det godt å vite at det finnes mange, flotte og rimelige modeller å velge blant. Rimelige solbriller fortjener også å bli tatt vare på. Så kjøp deg et fint etui å ha dem i, slik at glasset ikke blir ripet.

Solbriller til mannen og til junior

Ikke glem at både mann og barn trenger sine egne par. Barna er gjerne like motebevisste som de voksne og Biker Junior, lar de få være stilige barn. Disse solbrillene passer godt til barnas aktive liv, med barnehage og fritidssysler. De er ofte ute mye av dagen, noe som gjør solbriller til en viktig del av påkledningen. Barnas øyne er sensitive og de må tas vare på.

En mann trenger også solbriller. I det minste trenger han et par som passer til påskefjellet, sommerstranden og andre aktiviteter. Solbriller i sportsmodell er derfor et godt valg. Heldigvis er det også slik at menn har kommet mer og mer på banen motemessig. Enten de innrømmer det eller ikke, trives de fleste av dem med å ta seg godt ut. Solbriller kan fullføre stilen og ta den til nye høyder. Mange solbriller kommer i unisex modeller, så her kan dere jo dele dersom du lar ham slippe til i solbrillekolleksjonen din.