3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Billige Wayfarer solbriller

Wayfarer tilhører også gruppen av ikoniske solbriller, som ble kjent for mange år siden og har vært populære siden da. Den ble designet av den amerikanske optiske designeren Raymond Stegeman i 1952 og det sies at formen er inspirert av de berømte Eames stolene og Cadillac halefinnene. Siden ble de svært populære på 50- og 60-tallet, før de fikk en liten nedtur på 70-tallet.

Kule Wayfarer solbriller

Fortsatt populære

Så ble de brukt av Tom Cruise i filmen «Frekke forretninger» i 1983 og plutselig steg salget igjen. Deretter ble de også vist frem i filmer som «Miami Vice», «Moonlighting» og «The Breakfast Club». Dette var med til å sikre at de ble populære over det meste av verden og den populariteten har de beholdt. At modellen også brukes av kjente musikere som Madonna, Billy Joel, U2 samt kjente skuespillere som Jack Nicholson hjelper selvsagt på populariteten.

I dag finnes det mange ulike modeller av Wayfarer solbrillene og de brukes av kjendiser og vanlige folk over det meste av verden. Hos Solbriller.com finner du et stort utvalg av billige Wayfarer solbriller. Felles for Wayfarer modellen er det enkle designet, de mellomstore glassene og en passform som passer til de fleste, uansett om de skal brukes av voksne eller barn.

Billige solbriller

Det faktum at du får kjøpt Wayfarer solbriller hos Solbriller.com til en lavere pris enn hos andre, har ikke noe å si for kvaliteten. Når du er ute i sola så spiller det ingen rolle om det er ekte Ray-Ban du har på deg eller et par billige solbriller til kr 149. Den store forskjellen ligger i navnet på merket og skulle uhellet være ute og du enten mister dem eller de blir ødelagt, så er det noe enklere å erstatte de billige enn de dyre. Glasset som beskytter øynene mot solens stråler har samme effekt om det er solbriller fra Armani eller du har kjøpt dem hos Solbriller.com. Dette er en av grunnene til at de fleste tester viser at billige solbriller har samme effekt som dyre.

Når det gjelder Wayfarer så kan du velge mellom mer enn 80 ulike modeller og farger i nettbutikken til Solbriller.com. Dermed burde det ikke være spesielt vanskelig å finne akkurat det designet og den fargen du liker.